Popis

Veľkosť produktu:1/0: 3.8*1.4 cm/1.5*0.55 v 2/0: 4.2*1,5 cm/1.65*0.6 v 3/0: 4.7*1.6 cm/1.85*0.6 v

4.Spike-tvarované dlhé rukoväte: háčik má spike-tvarované dlhé rukoväte, ktorá poskytuje vyššiu stabilitu a kontrolu, zatiaľ čo rybolov.Tento ergonomický dizajn umožňuje pohodlné uchopenie a znižuje únavu ruky počas dlhých rybárskych relácie.

1.Tento rybársky háčik pomáha predchádzať zachytáva.Jediný háčik konfigurácia umožňuje jednoduché pripojenie a zaručuje bezpečné držanie na ryby.

Názov produktu: 10pcs Weedless Plošinu Háčiky

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Produkt materiál: kov

3.Ostnatý drôt na mäkké červ: háčik je vybavený ostnatého drôtu prílohu, ktorá bezpečne drží mäkké červ návnad na mieste.To zabezpečuje, že návnady zostane neporušená a priťahuje ryby efektívne.

5.Oceľové konštrukcie: Vyrobené z vysoko kvalitných kovových drôtov, háčik je silný a odolný.Odolá tlaku a odolnosť od silné ryby, zabezpečenie toho, že to nie je ohnúť alebo zlomiť.

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Vlastnosti produktu:

Zásielky zahŕňa:

Bezpečnostné opatrenia:

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte ma kontaktovať budeme vám niektoré návrh, ale to je pre vás len orientačný.

2.Dno prevencie pre lákať: Navrhnuté špeciálne pre fishing lure, háčik má špeciálnu funkciu, ktorá bráni jeho ulovené na dne.Tým sa znižuje riziko straty lákať a zvyšuje vaše šance na úspešný úlovok.

10pcs Weedless Plošinu Háčiky

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5