Popis

Materiál: nehrdzavejúca oceľ+PP

Balenie zoznam:

Hmotnosť: 49 g (vrátane keychain)

Poznámky:

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

Naše Rybárske Háku Odstraňovače pochváliť ergonomické, pohodlné uchopenie a funkcia vložené vlákna zabezpečiť, žiadne poškodenie vlasec.Nebojte sa stratiť svoj úlovok s týmto odolné alternatíva k iným háčik odstránenie nástroje na trhu.

3.Bez námahy Háčik Odstránenie: Ľahko odstrániť rybárske háčiky s našimi ergonomické Rybárske Háku Remover.Jeho jednoduché ovládanie a pohodlné uchopenie, aby háčik ťažba vietor.

Vlastnosti:

2.Háčik Výberu: Naše Rybárske Háku Odstraňovače funkciu filé háčik dizajn, ktorý nebude poškriabaniu vlasec.Zaoblený roh dizajn pridáva ďalšiu vrstvu ochrany, zabezpečiť bezpečné a jednoduché vyberanie háčikov bez spôsobenia škody na riadok.

5.Spoľahlivý Výkon: Vyrobené z vysoko akostnej nerezovej ocele a vystužené ťažké, dlhotrvajúce materiálov, naše rybárske háku odstraňovače vykazujú mimoriadnu pevnosť a odolnosť, zabezpečuje spoľahlivý výkon pre nadchádzajúce roky.

1.Pohodlné Vyhľadávanie: Rybárske Háku Remover je vložené vlákna poskytuje spoľahlivé uchopenie ak chcete rýchlo vybrať háky.Jeho silu a prenosnosť, aby to ideálny nástroj pre každý rybár, ktorý chcú odolné a efektívny nástroj.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

1*Ryby Háčik Extractor Nástroj

4.Nastaviteľný Dizajn: Naše rybárske háku odstraňovač sa môže pochváliť teleskopická dizajn.Kompaktný dizajn zaručuje jednoduché uskladnenie.Rozlúčiť sa ťažkopádne zariadenia a dobrý deň, pre bezproblémové rybárčenie skúsenosti s našimi teleskopickými háčik remover.

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

Názov Produktu: Ryby Háčik Odstraňovač

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5