Popis

držiaka nástroja, Zapichovanie držiaka nástroja,rezanie závitov držiaka nástroja.

Vhodné pre spracovanie hliníkovej zliatiny

Super pevný čepeľ číslo

2、Ideálny Vplyv Obrábania a Dokonalá Povrchová úprava.

YBM151

YBG205 z nerezovej ocele, PVD povlak triedy

YCD011 obrobku, materiál: neželezných kovov spracovanie kategória: Dokončovacie

YBD052

Významný vplyv

5.Naše nástroje na sústruženie, sú vhodné pre uplatňovať v Sústruženie

Milí priatelia, existuje veľa produktov v našom obchode.Ak ste

YBC151

YBC351

YD101

PCBN triedy high CBN obsahu, s dobrou tvrdosťou (HV3400-3800), tepelná stabilita, tepelná vodivosť, a dobrú odolnosť voči oderu, ktorý sa používa hlavne pre vysoké rýchlosti a vysoko presné rezanie a spracovanie liatina, železo base p / M materiály a žiaruvzdorné zliatiny.

Kombinácia NC-TIAIN povlak a jemnozrnných matice je vhodné pre všetky druhy materiálu, dokončovacie a vysokoteplotné zliatiny.

Dobrá kombinácia MT-TICN, AL2O3, CÍN povlak, a jemnú zmes okraji bezpečnosti.

YCB012 obrobku, materiál: vysoká tvrdosť, materiál, spracovanie kategória: Dokončovacie

to, čo potrebujete, ďakujem.

Kombinácia NIC-TIAIN povlak a silné húževnatosť matice jemných častíc je vhodný pre spracovanie rôznych materiálov, polotovarov dokončiť sústruženie a vysokoteplotné zliatiny.

1, zlepšenie efektívnosti výroby, povlak a podkladu sú prispôsobené na vysoké otáčky, vysoký do liatiny. (rezná rýchlosť môže byť zvýšená o 30%-40%)

KINGBOX čepeľ YBD

CVD potiahnuté tried, v hustej AL2O3+ hrúbka TiCN náter s pevného substrátu záväzné, dobrá odolnosť voči spalling odolnosť, vhodné pre liatinové vo vysokej rýchlosti otáčania, v strednej rýchlosť znesie mierne občasné rezanie, táto značka sa používa v liatiny frézovanie tiež silné všestrannosť.

Vysoká odolnosť proti opotrebeniu matice s MT-TICN, AL2O3, CÍN povlak kombinácii; vhodný pre konečnú úpravu ocele.

CVD nové triedy z nehrdzavejúcej ocele, široko používané v oblasti vysokú účinnosť a vysokú efektivitu obrábania.Pomocou pokročilých ultra-jemnozrnných nano povlak technológie, s gradient zliatiny substrát s vysokou tuhosťou, vynikajúci výkon, na veľkú hĺbku rezu, krmivo, vysoká rýchlosť rezania proces má vynikajúci rezný výkon.

Hrubé TICN a hrubé AL2O3 povlak, v rovnakom čase, vplyv húževnatosť je lepšie, a odolnosť proti opotrebeniu je výrazne zlepšil, je ideálnou voľbou pre ocele dokončovacie na semi dokončovacie vysoká rýchlosť rezania.Rezná rýchlosť môže byť zvýšená na viac ako 25%, v rovnakom rýchlosť rezania, rezanie nástroj život môže byť zvýšená o viac ako 30%.

Zavedenie numerical control blade (diamant) použiť

YBM251

The nanostructured nátery sú jedinečné, v kombinácii s matice bližšie, húževnatosť a vysokú tvrdosť

3、Vysoká Pevnosť v Ťahu a Proti Oderu Dokončiť.

CVD potiahnuté tried, v hustej AL2O3+ hrúbka TiCN náter s pevného substrátu zmes, odolnosť proti oderu a húževnatosť dobrá kombinácia pre v húževnatosť požiadavky (napr.tvárna železa, liatiny nízke mokré mletie, vhodný aj pre občasné otočenie.

YBD151

4. Špecifikácia a Presnosť sú Plne v Súlade s

Kombinácia NIC-TIAIN povlak a húževnatosť z tvrdej zliatiny matice je vhodný pre rezanie, rezanie a spracovanie rôznych druhov materiálov, a kombinácia bezpečnosť a odolnosť proti opotrebeniu je dosiahnutý.

Dobrá tepelná stabilita a relatívne nízkou tepelnou vedenie kurz, ktorý sa používa hlavne pre kalenej ocele (HRC45-65) vysoká rýchlosť a vysokú presnosť kontinuálne alebo mierne prerušené rezanie spracovanie, sa odporúča minimalizovať použitie suché rezanie.

CVD povlak, (hrubé AL2O3+ hrubé TICN) povlak a pevný podklad, v vysokorýchlostné obrábanie tvárnej liatiny, ktorá odráža dobrá odolnosť proti opotrebeniu a odolnosť voči nárazu.

2, znížiť náklady na hospodárstvo, služby, život je zlepšenie o takmer 40%-50%.

YBC152

Špeciálna povrchová úprava procesu, čepeľ povrch je hladký, nízke trenie, hladké čip odstránenie.

Pridať odolné voči oderu a vysokej teploty, vzácne prvky jemných TIAIN založené nano povlak, vysokú tvrdosť a vynikajúci vysoká teplota výkonom na špici poskytovať účinnú ochranu, špeciálnou vrstvou technológie spracovania, povlak a podkladu sú pevne kombinované, vhodný pre presné sústruženie z nerezových materiálov.

Vysoká pevnosť v kombinácii MT-TICN, AL2O3, CÍN, a, ktoré má dobrú húževnatosť a plastickej deformácie.

Vysoká odolnosť proti opotrebeniu matice a MT-TI (CN), hrubé AL2O3, CÍN náter vynikajúca zmes, vhodná pre dokončovacie a semi konečná úprava železných materiálov.

YBD152

Nový typ nano povlak

Dobrú húževnatosť a pevnosť matice a TICN, tenké, AL2O3, CÍN povrchom, vhodný pre nehrdzavejúcej ocele polotovary dokončovacie a hrubé obrábanie.

YBM253

YCB011 obrobku, materiál: liatina spracovanie kategória: Dokončovacie

Nižší obsah CBN, jemnejšie zrno štruktúra PCBN tried, s vysokou tvrdosťou (HV3200-3500)

YBC251

CVD povlak, (ultra husté AL2O3+ hrubé TICN) potiahnuté pevného matice, na povrchu hladké, jemné zrno.Suché vysoká rýchlosť rezania šedej liatiny ukazuje vynikajúcu odolnosť proti opotrebeniu.

Použitie hrubé TICN a hrubé AL2O3 povlak, má veľmi silnú odolnosť voči plastickej deformácie a špičková sila, je všeobecné voľby z ocele z dokončovacie na hrubé obrábanie.Pod vysokú čistiacu účinnosť rezných parametrov, výkon rezných parametrov je stabilný a môže dosiahnuť viac zelená ochrany životného prostredia suché rezanie.Rezná rýchlosť môže byť zvýšená na viac ako 25%, v rovnakom rýchlosť rezania, rezanie nástroj život môže byť zvýšená o viac ako 30%.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5