Popis

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

3.Úsporné: Vďaka jeho ľahký a sklopný dizajn, ukladanie tejto Golf Praxe Kruhu Cieľ je hračka a nebude jesť cenný priestor.Nebojte sa o skladanie, ako to zostane nepoškodené aj po tvrdý bounce.

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

Golf Otvor Cieľ Krúžky*3ks (malé/stredné/veľké kruhu)

Poznámky:

Balenie Zoznam:

5.Zvýšiť Svoj Cieľ: Maximalizovať vaše golfové potenciál s našimi Golf Praxe Kruhu Cieľ.Vizuálne vyzve golfista pre presnosť, s jasnými farbami, ktoré pomáhajú zasiahnuť loptu presne, kam chcete ísť.

Funkcia: To môže pomôcť ľuďom, aby sa zasiahnuť loptičku do cieľovej oblasti presnejšie a efektívne

Zlepšiť svoje chipping presnosť s našimi ultra-tenké Golf Cieľového Kruhu!Jeho ľahký a sklopný dizajn je prenosný a ľahko skladovať, aj keď to non-deformovateľné materiál zaručuje dlhú životnosť.Vlak putt zľahka a loptu presnejšie s týmto základné kus golfový výstroj.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Špecifikácia:

Materiál: Silikón

Hmotnosť(cca): malý kruh - 268.5 g, stredný kruh - 503.9 g, veľký kruh - 721.0 g

2.Rozšírené Uvedenie Ovládanie: Aby každá putt počítať s našou golf praxe kruhu cieľ.Vlak helper zlepšiť presnosť a vzdialenosť kontroly precvičovaním s týmto praktickým nástrojom, ktorý vám pomôže putt zľahka nie je ďaleko okolo otvoru.Znížiť vaše skóre a vziať svoje uvedenie hry na ďalšiu úroveň s týmto základné príslušenstvo.

Názov: Golfové Jamky Cieľ Krúžky

Priemer strede kruhu je asi 90 cm/35.43 v

1.Bezkonkurenčná Odolnosť: Vyrobené z bezkonkurenčné nosenie-odolné silikónové, tento golf praxe kruhu cieľ je bezkonkurenčnú trvanlivosť.To nebude deformovať, keď zložil, a to aj nepremokavé a ľahko sa čistí.Získajte najlepšie golfové praxe skúsenosti s našimi špičkovou konštrukciou.

Priemer veľký kruh je o 129.5 cm/50.98 v, hrúbka je 0,3 cm/0.11, a šírka je 5.2 cm/2.04 v

Štýly: malý kruh/stredný kruh/veľký kruh

Veľkosť: priemer malý kruh je o 50.5 cm/19.88 v

4.Pohodlné Vyhľadávanie: Zlepšiť svoje golfové hry bez obáv stráca loptu.Naša prax kruhu cieľ poskytuje pohodlné vyhľadávanie s minimálne rušenie z ultra-tenký dizajn, zabezpečenie nepretržitej hojdačky.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5