Popis

Balenie Zoznam: Auto Kryt Lakťovej Opierky*1

Meno: Auto Stredovej Konzoly Kryt

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

5.Unikátne Auto Dekorácie: Arm Zvyšok Pokrýva Auto vám vlastný vzhľad a udržať vaše ruky z potenie na stredovej konzoly podložky.Skvelý darček pre seba a svojich priateľov.

2.Mäkké Operadlo Pokrytie: Auto Opierkou Kryt uvoľňuje lakte, ramená, zápästie opierky a opierky zápästí.To je vyplnená mäkkou penou, aby sa váš opierkou dostatočne komfortné a pridať trochu výška vášho lakťová opierka.

3.Vhodné na Inštaláciu: Auto stredovej Konzoly Kryt je ľahko opraviť na stredovej konzoly vozidla.Bi-elastický elastické popruhy a anti-slip častice zabezpečiť stabilné držanie na stredovej konzoly.

1.Vybraný Materiál: Auto stredovej Konzoly Kryt má veľkú kvalitu s vybranými uhlíkových vlákien materiálu.Univerzálne stredovej Konzoly Kryt je priedušný, nepremokavý, drsné, praktické, štýlové a ľahko sa čistí.

Hmotnosť: cca 90 g

Vyrobená z vybraných uhlíkových vlákien materiálu, Auto stredovej Konzoly Pad je odolné, jemné, nepremokavé a ľahko sa čistí.Ak ste unavení z jednoduchých auto vyzerá, si môžete vyzdobiť vaše auto s tejto dekorácie.

Popis:

Veľkosť: O 29.5*21*2.2 cm/11.61*8.26*0.87 palec

Špecifikácia:

4.Široko Používané: Existuje široké spektrum aplikácií pre Auto stredovej Konzoly Pad, ako väčšina SUV vozidlá a niektoré kompaktné vozidlá.Dostatočne hrubé na to, aby chránili vaše vozidlo z pet pazúry, nečistoty, a lepkavé prsty.

Materiál: karbónová vzor

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5