Popis

*Oživiť Svoj Zásobník Vody: Upgrade vašej dávkovač vody s našimi ideálny nadstavec nahradenie navrhnuté tak, aby bez problémov nahradiť staré alebo poškodené ty.Skúsenosti obnovená funkčnosť a predlžuje životnosť pre váš zásobník.

Materiál:Vysoko-kvalitné plastové materiály

*Univerzálne vhodné pre Studenej a Teplej Vody, Dávkovače: Všestrannosť na jeho najlepšie - naše nadstavec je navrhnutý tak, aby hladko zapadnú do akejkoľvek štandardnej veľkosti studenej a teplej vody coolerdispenser.Zabezpečenie kompatibility a skúsenosti, je výhodné mať jeden riešenie pre všetky vaše potreby dávkovanie.

Funkcie:

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

* Vysoká Kvalita , Bezpečnosť a dlhú Životnosť: Vyrobené z vysoko kvalitných plastových materiálov, náš nadstavec zaručuje bezpečnosť, zdravie a odolnosť.Dôveru v produkt, ktorý nielen slúži dobre, ale tiež zabezpečuje čistotu vody.Skúsenosti pokoj s každým upustiť drop.

Súčasťou Meno:Push Nadstavec pre Vodný Chladič Dávkovač

Veľkosť:103x50mm

*Bezproblémové Fungovanie & Inštalácia: Užite si bezproblémovú použitie s našimi zásobník vody ťuknite na položku.Jeho užívateľsky príjemný dizajn zaručuje jednoduchú prevádzku, a jednoduchej inštalácie je dostupný pre každého.Nie sú potrebné žiadne zložité nastavenia - stačí vymeniť a užiť si!

*Bezkonkurenčné Hodnoty: Súbor 2 Kohútiky : Pozdvihnúť svoj zásobník vody hru s naším super nákladovo efektívne nastaviť, vrátane dvoch kohútov vybavený dual vody ventily.Získajte viac za menej - ekonomické riešenie pre nahradenie alebo modernizácie viacerých automaty.Hodnota spĺňa výkon v každej kvapky.

Poznámka:

Farba:Modrá a Červená Balenie

1 Pár Pitnej vody na

Špecifikácie:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Obsah Balenia:

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5