Popis

1、 [ Vynikajúca Kvalita Materiálov ] Papiera Držiak na Uterák je predstavovať vynikajúci výkon pre dlhú životnosť, pevné, povrch, vodotesný a nie je ľahké nedeformujte, vyrobená z vysoko-kvalitnej 304 nerezovej ocele.

Špecifikácia:

5、 [ Domácnosť Príslušenstvo ] Kuchynské Utierky Držiaka poskytuje maximálne pohodlie pre získanie uteráky, praktický úložný priestor pre vaše kúpeľne a kuchyne, jednoduchá inštalácia bez náradia.

Odrážky:

3、 [ Širokú Škálu Aplikácií ] Papierový Uterák Držiak Pod Skrinku je vhodný pre organizovanie papierové utierky, obrúsky, zábaly, v kotúčoch, a iní, navrhnutý s širokú škálu aplikácií, ktoré spĺňajú rôzne potreby v každodennom používaní.

Toaletný Papier Držiak je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, predstavovať silné zaťaženie ložiska z 10 kg, vhodný pre organizovanie všetkých druhov príslušenstvo v kuchyni alebo kúpeľni.

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

2、 [ Silný Ložisko Dizajn ] Toaletný Papier Držiak je navrhnutý s maximálneho zaťaženia, ktoré môže dosiahnuť 10 kg, nie je ľahké spadnúť, robustné a odolné, predstavovať vynikajúci nosné a zlepenia.

4、 [ Easy-nainštalovaný Dizajn ] Toaletný Papier Držiak Lepidlo je vhodné pre väčšinu hladký povrch, ideálny pre kabinet, kúpeľňa, práčovňa a kdekoľvek, ktorým sa prijíma punch-free design, silné lepidlo.

Balenie Zoznam:

Hmotnosť: 220g

Povrch: brúsenie, pečenie farba

Popis:

1* Toaletný Papier Holde

Veľkosť: 33.6*7*4.5 cm/13.23*2.76*1.77 palca(cca.)

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5