Popis

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

3.Vynikajúcu Priľnavosť: Naše Kufri Skladovanie Organizátor Bloky funkciu, zapínanie na háčik v spodnej časti pre silné spevnenie, zabezpečiť vaše položky zostať na mieste, prevencia posuvné alebo poskakuje.Udržať vaše položky bezpečnejšie s lepšiu stabilitu.

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Poznámka:

V spodnej časti je magické pásky thorn povrchom, ktorý je vhodný len pre batožinového priestoru vankúše vyrobené z plsti materiálu.Okrem toho sú 4 ks lepiaca páska magic príslušenstvo, a PU kožené batožinového priestoru vankúše môžu byť tiež vložený a nainštalované.

Kufri Skladovanie Organizátor Bloky*1 sada

5.Praktický Darček: Prekvapte svojich blízkych s týmto ideálne auto úložné riešenie - univerzálne, vhodné kufri skladovanie organizátor bloky, takže je potrebné mať príslušenstvo pre čistý a uprataný vozidla.

Balenie Zoznam:

Popis:

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Chrániť vaše auto položky s našimi Kufri Organizátor Bloky!Vyrobené s vynikajúcou tuhosťou, poskytujú veľmi dobrú pevnú ochranu, ktorá chráni vaše položky bezpečnejšie.Jednoduchá inštalácia a skvelý darček pre rodinu a priateľov!Uchovať vaše veci usporiadané so štýlom.

Materiál: PP

Vlastnosti: Používa sa na uloženie položiek, ktoré sú ľahko roll v kufri, a môžu byť kombinované s viacerými sady.

2.Spoľahlivý Materiál: Tieto kufri skladovanie organizátor bloky sú vyrobené z PP materiál, ktorý vydrží rôzne tlaky a tvarov.Majú tesný ejakulácie háčiky, ktoré držia ich na koberec a vytvoriť pevné uchopenie pre vaše položky.Oni vám pomôžu usporiadať svoj náklad a zabrániť tomu, aby koľajových.

Špecifikácia:

Ukladaciu veľkosť: o 24.5*10.5*5.5 cm/9.64 x 4.13 x 2.16 palec

1.Nechajte Priestor: Majte kufri upratané a dobre organizovaná bez akýchkoľvek ťažkostí.Naše Kufri Skladovanie Organizátor Bloky ponúkajú veľmi dobrý pevná ochrana proti posuvné alebo prevrátenia.Malý a prenosný, takže ukladanie jednoduché a úsporné!

Váha: cca 290 g

Veľkosť: cca 10*10*3 cm/3.93 x 3.93 x 1.18 palcov

Rohu stĺpec: o 3*3*10 cm/1.18 1.18 x x 3.93 palec

4.Jednoduchá Montáž: Pomocou silné lepiace pásky, môžete rýchlo a jednoducho pripojiť kufri skladovanie organizátor bloky na akýkoľvek povrch vo vašom kufri, ušetríte čas a energiu.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5