Popis

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

Špecifikácie:

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

Hmotnosť: cca 200g

4.Rozpočet-Priateľské Klipy: Naše auto držiak klipy sú navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu a odstránenie pomocou dodaného skrutkovač.Tento jednorazový nákup poskytuje dostatočné množstvo pre dlhodobé použitie, takže je výhodnejšie a nákladovo efektívne v porovnaní s nákupom jednotlivých klipov.

Meno: Auto Držiak Klipy

5.Bezproblémový Prístup: Toto auto držiak klipy nastaviť zabraňuje zámene a straty tým, že poskytuje veľkorysý a jednoduché, jasné vnútorné členenie.Môžete ľahko nájsť správne klip pre vaše potreby a vychutnajte si pohodlné a nádherné auto, prax v údržbe.

Veľkosť: o 22* 11* 3.5 cm/8.66*4.33*1.38 palcov

Balenie Zoznam:

120* Auto Držiak Klipy

2.Zmiešané Klipy: Navrhnutý s praktickosť v mysli, naše Auto Držiak Klipy prichádzajú v rôznych tvaroch a veľkostiach, čo je perfektné riešenie pre všetky vaše potreby automobilového.Môžete ľahko opraviť alebo vymeniť za rôzne časti vášho vozidla, ako napríklad trim, panely, nárazník, chladič, alebo kryt motora, ako tieto klipy sú postavené na nosenie najbežnejších veľkostí.

Tieto Nárazníka svorky sú ideálne pre dvere trim, nárazník klipy, splash guard poddaní, a čalúnenie panel klipov.Vyrobené s rôznych častiach za vynikajúci dizajn, nie sú ľahko deformovať a môže byť použitý pre dlhodobé používanie.Bezpečné je vaše auto je trim a panely s týmito odolné klipy.

Poznámky:

1.Všeobecne Kompatibilné: Prevrat vaše auto zápasov s našimi automobilový univerzálny auto držiak klipy.Vyrobené na nosenie bez námahy pre všetky modely automobilov a typov.Maximalizovať montáž a demontáž pohodlie.

3.Odolné a Pevné: Tieto auta držiak klipy sú vyrobené z vysoko kvalitnej elektrickej siete materiálu, ktorý je nosenie-odolný a má vysokú tvrdosť.Nie sú ľahko deformovať a môže upevniť vaše auto diely pevne na dlhú dobu.

1* Skrutkovač

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5