Popis

1.Jahoda Dizajn: Jej výtvarné spracovanie a plyšové materiálu, aby bolo pohodlné držanie, zatiaľ čo svetlé červenej a zelenej farby sú oko-lov.Roztomilý jahoda dizajn je určite pridať dotyk sladkosti na vaše auto v interiéri.

Zoznam:

Odrážky:

Materiál: pletené vlnené

Popis:

5.Priaznivé Darček: Prekvapte svojich blízkych s týmto nádherné jahoda auto zrkadlo dekor, ideálny pre deň Vďakyvzdania, Vianoce, Deň matiek, párty, narodeniny, a ďalšie.Oživiť vaše auto s jeho rozkošný dizajn a aby riadenie bolo príjemnejšie.

Rozmery: 20 cm

Aby vaše auto útulný s našej očarujúce a trvanlivé Jahoda Háčkovanie Auto Príslušenstvo.Malé jahoda dizajn je ideálny pre pridáva nádych whimsy do vašej obývačky, okno alebo balkón.Skvelé pre gifting na deň Vďakyvzdania, Vianoce alebo na Deň matiek.

4.Široké spektrum použitia: S týmto jahoda auto zrkadlo dekor, môžete pridať sladké kúzlo nielen vaše auto, ale aj svoj verandách, záhrady, trávniky, obývacej izby, okná a balkóny.

3.Ľahko Vykonávať: Skrášliť vaše auto bez námahy, s týmto krásny, ľahký, a malé jahoda auto zrkadlo dekor.Vziať kamkoľvek pôjdete na očarujúce a pohodlné dotyk.

Špecifikácia:

1*jahoda háčkovanie auto príslušenstvo

2.High-Trieda Materiál: vyrábané nástroje s vynikajúcou, odolný a umývateľný materiálov, tento jahodový auto zrkadlo dekor dodáva nádych sladkosti, sviežosť, a jedinečné remeslo do vášho interiéru vozidla.

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5