Popis

Názov výrobku: Kov Sequin Rybárske Háku

Plocha: riek, nádrží, rybníkov, riek, atď.

Cieľ: Basy, croaker, croaker, biely prúžok a iné druhy rýb.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Materiál: Kov

Hmotnosť: 1,5 g, 2,5 g (voliteľné)

Chcú zlepšiť svoje rybárske úspešnosť?Pozrite sa žiadny ďalší ako náš Bass Láka Sladkovodné – vyrobené z nadštandardný materiál a navrhnuté s elektrolyticky pokrývajú pestré flitrami, tieto návnad sú ľahko ovládateľný a pomôže vám ľahko chytiť rybu chcete.

Funkcie: elektrolyticky pokrývajú pestré flitrami, vybavené jeden háčik, jednoduché cast z dlhé vzdialenosti na zníženie odporu vzduchu a ľahko prejsť do vody.Návnada povrchu je ako zrkadlo, odráža svetlo prilákať ryby.

Farba: farebné, zlato, striebro (voliteľné)

Špecifikácia:

3.Bohaté Funkcie: Tieto basy láka sladkovodné sú navrhnuté tak, aby boli ťažké na ražni out tým, ryby všetkých veľkostí, zlepšiť svoje rybárske úspešnosť.Tiež sú adaptabilné do rôznych vôd a svetelných podmienok, čo je univerzálne a efektívne.

4.Vylepšený Výkon: Náš Bass Láka Sladkovodné sa môže pochváliť elegantným jeden háčik dizajn, aby sa minimalizovalo vetru odolné, vedúce k zvýšeniu odlievanie vzdialenosť a hladký vstup do vody.Pripravte sa na niektoré vážne bass fishing.

5.Rozšírené Prijatie: Náš Bass Láka Sladkovodné zabezpečiť úspešné chytiť do akéhokoľvek vodného útvaru.Ich použitie v riek, nádrží, rybníkov alebo prúdy pre bezkonkurenčnú ryby láka účinok.Nebudete chýbať na radosť bez námahy rybolovu.

Balenie Zoznam:

1.Rozšírené Láka Účinok: Vyrobené s vysoko reflexné elektrolyticky pokrývajú pestré flitrami, náš bass láka sladkovodné majú jedinečný dizajn, ktorý chytí pozornosť aj najviac vzdialených ryby, zvýšiť svoje šance na úspešný úlovok.

2.Nerozbitný Dizajn: Vyrobené z vysoko kvalitného kovu, ktorý nie je ľahko deformovať alebo zlomiť, náš bass láka sladkovodné sú opotrebovaniu, korózii odolné, pevné a trvanlivé, a erózie-odolné.

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1* Kovové Rybárske Lure

Recenzie

Byť ten recenziu

Nechajte si vlastnú recenziu

Vaša e-mailové adresy nebudú zverejnené.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5